Naisen somepäivitys paljasti internetin raadollisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median myötä on alkanut kasvamaan ilmiö, jossa vieraat miehet lähettelevät tuntemattomille naisille yksityisviestillä peniksensä kuvia, kirjallisia törkeyksiä tai pyytävät naisia lähettämään alastonkuviaan miehille.

Facebookissa tätä tapahtuu jonkin verran, mutta Instagramissa ja Snapchatissa vielä moninkertaisesti enemmän. Snapchatissa miesten on melko turvallista kirjoittaa naisille törkeyksiä tai lähettää kuvia, koska ne poistuvat sovelluksesta nopeasti.

Cat-niminen nainen todisti, että kuvan ei tarvitse olla edes provosoiva saadakseen ehdottelevia viestejä miehiltä. Cat julkaisi Twitter-kanavallaan ruutukaappaukset, joissa näkyy vieraan miehen hänelle lähettämä viesti.

Nainen oli julkaissut uusista kuulokkeistaan kuvan, johon vieras mies oli kirjoittanut: ”Olisi taivaallista nähdä sinut niin, että ylläsi ei olisi mitään muuta kuin kuulokkeet”. Viestin perusteella nainen kumoaa väitteen, jonka mukaan naisten viettelevät kuvat olisivat syynä törkeiden viestien saamiseen.