Poptulokas Nelli Matula julkisuudesta: ”Jos tulee jotain kauheaa draamaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias Nelli Matula nähtiin ensimmäisellä suurella keikallaan viime viikonloppuna, kun hän esiintyi Blockfestin päälavalla muun Rähinä-seurueen kanssa. Hänen esikoissinglensä Kato vaan toimi upeasti yleisöön. Nelli paljasti Staralle miten hän suhtautuu tulevaan julkisuuteensa.

– Mä koen, että kestää vielä pari vuotta ennen kuin mun kuvalla myydään lehtiä. Yritän suhtautua kiitollisesti jokaiseen päivään ja yritän olla siten, että en odota mitään. Silloin kaikesta yllättyy aina positiivisesti, Nelli Matula kertoi.

– Jos tulee jotain kauheaa draamaa, niin se käsitellään sitten. Tietysti käyttäydytään inhimillisesti. Mun tyyliin ei muutenkaan kuulu, että koikkelehtisin pitkin Manskua tuolla ilman housuja.

Blockfestin lisäksi Nelli Matula nähdään keikoilla ympäri Suomea, ja lisäksi suunnitelmissa on myös klubikiertue.