Suomalaisen kirjakaupan tuote-esittely hämmentää: ”Tunnet erektioita ovat enemmän rock solid”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkokauppa on vaikuttanut merkittävästi suomalaisten niin sanottujen kivijalkakauppojen menestymiseen. Eräs voimallisesti verkkoon viime aikoina siirtyneistä liiketoiminnoista on kirjakauppa. Suomalaiset toimijat tulevat alalla vielä kaukana kansainvälisten nettijättien perässä, mutta suunta on oikea.

Esimerkiksi suosittu Suomalainen kirjakauppa toimii jo verkkokauppana. Tänään eräs sen tuotteista on hämmentänyt verkossa ja noussut yllättäväksi somehitiksi. Kyseessä on Nadia Marvin kirjoittama kirja Super Sex Elintarvikkeita, jonka esittelyteksti on vähintäänkin mielenkiintoista luettavaa.

– Nämä ovat magic elintarvikkeet seksielämää. Nauti pitkäkestoinen erektio ja huomaa välittömästi suuremmassa koossa vain ottaa näitä elintarvikkeita. Nämä super elintarvikkeet työtä moniulotteisen tasoilla. Vaikka toisaalta ne lisäävät veren virtausta penikseen, toisaalta, ne parantavat toiminnan sukupuolihormonien, testosteronit, esittelyssä kerrotaan.

– Tämä lisääntynyt eritys testosteronin aiheuttaa peniksen pystyttää useammin ja lisäksi tunnet erektioita ovat enemmän rock solid kuin koskaan ennen. Leveys ja koon penis kasvaa valtavasti ja käyttämällä jatkuvasti näiden elintarvikkeiden kuvattu tässä kirjassa, voit pysyvästi laajentaa peniksen useita tuumaa muutamassa päivässä niiden käytön. Good Luck ja nauttia storming, jättimäinen penis ikuisesti!

Toimituksen saamien tietojen mukaan Suomalaisen kirjakaupan esittelyteksti on mitä ilmeisimmin suora kopio saman kirjan esittelystä Amazon.comissa. Tosin sillä erotuksella, että Amazonissa ääkköset on kirjoitettu oikein. Esitellystä kirjasta toimituksella ei ole kokemuksia, mutta esittelystä syntyneen somehitin myötä kirja löytynee pian monien asiasta kiinnostuneiden kirjahyllyistä.