Khloe Kardashian paljasti miten laihtui kuin silmissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian alkoi laihtumaan nopeasti pari vuotta sitten kun hän aloitti kuntokuurin ja muutti ruokavalionsa terveellisempään suuntaan. Nyt nainen paljasti millaisia muutoksia hän joutui epäterveellisten ruokien suhteen tekemään.

Splash
Splash

Khloe Kardashian kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että ensimmäisenä hän vaihtoi tuorejuuston hummukseen ja sillä voideltavat lastut dipattaviin kasviksiin. Pastan tilalle nainen kertoi vaihtaneensa kesäkurpitsasta tai tavallisesta kurpitsasta tehtävät spagetit.

Kardashian myöntää, että terveellisesti syöminen ja muutoksen tekeminen ei ole helppoa, koska mieliteoilta ei aina pysty välttymään. Kardashian kertoi kuitenkin, että myös perunalastut kannattaa vaihtaa uunissa paahdettaviin lehtikaalisipseihin, koska ne tulevat todella viemään kielen mennessään ja ovat kaiken lisäksi terveellisiä.

It's not the future that you're afraid of. It's repeating the past that makes you anxious.

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi