Mies täytti kylpyammeen chilikastikkeella – sitten pulahti itse sekaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen tulisia ruokia syönyt tietää, että tuskallisin vaihe tapahtuu vasta seuraavana päivänä vessassa käydessä. Kuvitelkaa tilanne, jossa hyppäätte chilikastikkeella täytettyyn kylpyammeeseen pulikoimaan. Tai no, enää ei tarvitse kuvitella. Cemre Candar teki sen puolestanne.

YouTuben pähkähullua videokanavaa ylläpitävä Cemre Candar on hurjapäinen kylpymies. Hän on muun muassa kylpenyt suklaan ja Oreo-keksien seassa. Nyt mies kaatoi kylpyammeeseen 1.250 pulloa tulista kastiketta.

Tuskallisen näköinen kylpysessio kostautuu välittömästi, kun Cemre Candar istuu ammeeseen. Mies valittelee, kuinka kastike polttaa hänen takapuoltaan. Hän jopa sukeltaa tuliseen kastikkeeseen polttaen silmänsä ja ihonsa. Emme suosittele chilikastikkeessa uimista kenellekään.