Suomalaiskuvaajalta upea Viikingit-aiheinen kuvasarja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikingit-hittisarja palaa tänään keskiviikkona uusin jaksoin televisioruutuihin Suomessa, kun tänä iltana sarjan neljännen tuotantokauden jaksot alkavat. Mukana kaudella ovat myös suomalaiset näyttelijät Peter Franzén ja Jasper Pääkkönen.

Nyt Suomesta tulee myös sarjan teeman mukaisia upeita valokuvia. Vikings-sarjan faniksi tunnustautuva valokuvaaja Antti Karppinen oli suunnitellut kuukausien ajan kuvaussessiota, jossa hänellä oli määrä ikuistaa sarjasta tuttu Lagertha mahdollisimman autenttisesti Suomen olosuhteissa.

Kuvia varten tehtiin tarkat kopiot Lagerthan yllä kolmannella tuotantokaudella nähdystä haarniskasta, kilvestä ja paidasta. Lisäksi kuvauksissa oli mukana hevonen, savua ja kaiken päälle vielä kuvauksia varten viimeistelty viikinkimiekka. Karppinen kertoo verkkosivuillaan miten urakka eteni.

Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen