Poliisit pidättivät häirikön – sitten leuat loksahtivat miehen nimestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridassa poliisi on joutunut odottamattomaan tilanteeseen, kun se hälytettiin selvittämään asiakkaan ja henkilökunnan välistä kahnausta West Palm Beachilla sijaitsevaan kauppaan. Mies otettiin kiinni, kun tämä oli huutanut henkilökunnalle ja käyttäytynyt häirisevästi eikä suostunut poistumaan paikalta.

Varsinainen yllätys seurasi kuitenkin vasta myöhemmin. 46-vuotias mies oli omasta mielestään nimeltään Vladimir Putin, eli Venäjän presidentin kaima. Mies kuljetettiin poliisiaseman pidätysselliin. Nyt hän on saamassa syytteet tunkeilemisesta ja poliisin vastustamisesta.

Viranomaiset eivät uskoneet miehen kertomusta nimestään, vaan pidättivät hänet nimettömille varatulla John Doe -nimellä. Nyt Vladimir Putiniksi itseään kutsuva mies on kiinniotettuna 1.000 dollarin takuusummalla.