Britney Spears paljasti parhaan parisuhteensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears on juuri paljastanut, että hän ei tule enää ikinä menemään naimisiin kenenkään miehen kanssa. Nyt poptähti on myös kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että hänen elämänsä paras parisuhde vastakkaisen sukupuolen kanssa on hänen äitisuhteensa hänen poikiinsa Seaniin ja Jaydeniin.

Britney Spearsin Sean-poika on jo 10-vuotias ja Jayden on yhdeksänvuotias. Spears kertoi päässeensä poikiensa avulla ahdistuksesta, josta hän ajoittain kärsi. Pojat ovat myös auttaneet naista elämään hetkessä ja opettaneet kaunista poptähteä olemaan itsevarmasti onnellinen sinkku.

Britney Spears on kokenut monia treffejä, joiden aikana hän on itse huomannut pitävänsä treffikumppanista, mutta samalla huomannut, että mies ei pidä hänestä laisinkaan. Treffeillä käyminen on tähdellekin hankalaa, koska kuuluisuudesta huolimatta se ei hänenkään kohdallaan takaa sitä, että toinen pitäisi hänestä. Nyt nainen on kuitenkin oppinut nauttimaan sinkkuelämästä ja kertoo keskittyvänsä omiin poikiinsa.