Ilman jalkoja syntynyt halusi rumpaliksi – video saa uskomaan unelmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alvin Law -niminen mies syntyi ilman käsiä. Hän opetteli pienestä asti tekemään asioita hieman eri tavalla kuin kaikki muut. Nykyään Law osaakin käyttää jalkojaan paremmin kuin moni osaa käyttää omia käsiään. Kanadalainen Alvin Law kertoi Channel 4 -kanavan kuvaamassa haastattelussa olleensa aina musikaalinen.

Hän soitteli pannuja ja kattiloita jo taaperoikäisenä kunnes hän sai vanhempana omat rummut. Nyt hän on soittanut rumpuja jo 45 vuotta ja tullut niiden soittamisessa todella taitavaksi.

Law soittaa rumpuja jaloillaan niin, että hän pitää rumpukapuloista kiinni varpaillaan ja soittaa jalkoja heilutellen kuin ne olisivat miehen kädet. Mies ei ajattele taidon olevan vain lahjakkuutta vaan hänen mielestään jokainen, joka tekee mitä haluaa esteistä huolimatta, omistaa lähes yliluonnollisen kyvyn. Sen vuoksi tällaisia henkilöitä tulisikin kutsua invalidien sijaan supersankareiksi.