Victorian Enkeli catwalkilla – tässäkö täydellinen naisvartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Nyt Izabel kuvattiin hänen astellessaan Brasilian Sao Paulossa muotinäytöksen catwalkilla alusvaatteisillaan. Kuvat osoittavat, että mallikaunotar kävisi koska tahansa myös fitness-mallista, sillä hänen mykistävän upea vartalonsa on hoikan lisäksi myös lihaksikas.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash