Jessica Wrightin silikonimuodot bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-malli Jessica Wright on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Glamourelämää Essexissä -sarjan kautta. Brittitähti nousi taannoin otsikoihin kasvatettuaan rintojensa kokoa implanttien avulla 32C-koosta 32DD-kokoon. Sittemmin hänet on kuvattu lukuisia kertoja paparazzikuviin rannalla.

Nyt Jessica nähdään poseeraamassa paparazzille Los Angelesissa. Hän oli verhonnut uimarannalla silikonirintansa valkoisiin bikineihin.

Jessica Wright on kotimaassaan realitytelevisiosta ja viihdelehtien sivuilta tunnettu julkkis. Realitytähteyden ja mallintöiden lisäksi hän on kokeillut uraa laulajana. Hänen Dance All Night -debyyttisinglensä julkaistiin vuonna 2012. Taannoin Jessica nähtiin mallina Ann Summers -vaatemerkin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash