Koirankakassa törrötti jotain outoa – lähempää paljastui iskulause

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentinvaalien kohuehdokas Donald Trump on jakanut kansakuntansa mielipiteet kahtia. Osa äänestäjistä vannoo miljardöörin nimeen ja loput voivat tunnustaa vihaavansa miestä perinpohjaisesti. Nyt Trumpin nimellä merkataan koirankakkaa.

Joku liputtaa Floridan Delray Beachilla olevia koirankakkapökäleitä tekaistuilla Donald Trumpin kannatusviireillä. Lippuihin on muokattu trumpin alkuperäisen kampanjan logoa ja slogania. Lisäksi viirissä näkyy hakaristi.

Donald Trumpin tunnuslause on: ”Make America Great Again”. Lipuissa lukee: Make America HATE Again!”. Eli sen sijaan, että Trumpin uskotaan leipovan tähtilippumaasta jälleen menestyneen, pelätään hänen pilaavan maansa maineen lopullisesti.