12-vuotias tyttö metsästää suurriistaa – someraivo repesi tappokuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurriistan metsästäminen on ollut viime vuosina erittäin kovassa vastatuulessa, ja esimerkiksi Afrikassa leijonia, elefantteja ja kirahveja ampuneita on häpäisty verkossa monin eri tavoin. Taannoin eräs nuori naismetsästäjä menetti mallisopimuksensa ja yhteistyökumppaninsa metsästyskuviensa johdosta.

Nyt someraivoa on aiheuttanut yhdysvaltalainen 12-vuotias Aryanna Gourdin. Utahin Covessa asuva tyttö poseeraa sosiaalisissa medioissa muun muassa metsästämiensä kirahvin, antiloopin ja seepran kanssa. Verkossa poseeraukset saivat aikaan valtavasti kritiikkiä, ja Aryanna on saanut jopa tappouhkauksia kuviensa takia.

Tyttö itse on perustellut metsästystään muun muassa sillä, että eläinten lihat lahjoitetaan paikalliselle orpokodille. Aryanna ei ole ollut saamastaan kritiikistä pahoillaan, vaan on sen sijaan korostanut olevansa ylpeä ja nauttivansa metsästyksestä.