Ariana Grande paljasti – uusi kappale kertoo seksistä ja kivusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariana Grande julkaisi juuri Nicki Minajin kanssa uuden Side to Side -nimisen kappaleen. Heti hitiksi nousseen kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, joka on ehtinyt saamaan jo kolmen päivän aikana noin 15,8 miljoonaa katselua.

Ariana Grande on pienen kokonsa ja siroutensa vuoksi nuoren näköinen tyttö, mutta hän on kuitenkin jo 23-vuotias nainen ja käsittelee näin ollen kappaleissaan asioita, jotka tulevat aikuisiällä ajankohtaisiksi. Grande on alkanut laulamaan entistä avoimemmin myös seksistä, josta uusi kappalekin kertoo.

Fanit ovat spekuloineet uuden Side to Side -kappaleen sanojen merkitystä, mutta nyt laulajatähti on paljastanut, että sanat kertovat seksistä. Ariana Grande on selventänyt Telegraph-lehden mukaan, että sanat kertovat tarkemmin ottaen kivusta, jota nainen saattaa kokea harrastettuaan liikaa seksiä. Kappaleen nimi viittaa siihen miten nainen kävelee kivun vuoksi kiemurrellen vietettyään liikaa aikaa lakanoiden välissä.