Räppäriltä jymy-yllätys! Osti valtavan mainostaulun onnitellakseen Rihannaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Drake ja Rihanna ovat olleet monien fanien silmissä aina unelmainen pariskunta, minkä vuoksi heidän yhteiset projektinsa musiikin saralla ovat saaneet heti seurusteluhuhut liikkeelle. Äskettäin Drake myönsi MTV Video Music Awards -lavalla viimein rakastavansa Rihannaa.

Romanttiset yllätykset saivat nyt jatkoa, kun Drake osti valtavan mainostaulun Los Angelesista onnitellakseen Rihannaa.

Drake piti Rihannalle VMA-lavalla pitkän puheen, jossa hän ylisti naista kaikista hänen saavutuksistaan. 29-vuotias Drake kertoi vielä puheensa lopuksi, että hän on ollut rakastunut Rihannaan 22-vuotiaasta saakka. Rihanna näytti olevan otettu, mutta samalla poppari näytti vaivaantuneelta ja joidenkin mielestä myös väisti miehen suuteluyrityksen.