Itserakkaus kunniaan – uusi hittitatuointi leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten tulisi muistaa rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa muita, mutta sama pätee myös heihin itseensä. Melbournessa asuva taiteilija Frances Cannon päätti muistuttaa itseään tatuoinnin avulla siitä, että hänen tulee rakastaa ja kunnioittaa itseään päivittäin.

Cannon julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän esitteli omaa tatuointiaan. Tatuoinnissa luki yksinkertaisesti Self Love Club, joka on naisen mukaan merkki siitä, että henkilö on oppinut rakastamaan itseään. Kuvan yhteydessä hän kehotti myös muita liittymään samaan itserakkautta ylistävään kerhoon, joka alkoi saada nopeasti lisää jäseniä.

Instagramissa löytyy jo paljon kuvia aihetunnisteella #selfloveclub. Tatuoinnin ottamista ennen henkilöiden tulee luvata noudattaa kolmea sääntöä. Henkilön tulee aina arvostaa, rakastaa, ymmärtää ja antaa anteeksi itselleen. Hänen tulee myös näyttää muille arvostusta, rakkautta, ymmärrystä ja anteeksiantoa. Kolmanneksi hänen tulee olla vartalolleen kiltti ja pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistaan.