Kasmir Blockfestin stadionkeikasta: ”Tuli vähän valvottua öitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Kasmir päätti festarikesänsä poikkeuksellisen näyttävästi esiintymällä kaupunkifestivaali Blockfestin päälavalla Ratinan stadionilla Tampereella. Stara tavoitti miehen haastatteluun keikkansa jälkeen festivaalin backstagella. Tunnelma oli luonnollisesti korkealla.

Kasmir paljasti haastattelussa jännittäneensä ensimmäistä omaa täysimittaista stadionkeikkaansa, vaikka takana olikin jo kaksi vierailua stadionkeikoilla yhdessä Robinin ja Cheekin kanssa.

– En mä tiedä lasketaanko noita, mutta nyt oli ensimmäinen oma stadionkeikka. Tuli vähän valvottua öitä, että minkä verran on jengiä ja sit siellä oli ihan superisti. Aurinko paistoi about joka toisessa biisissä ja meininki oli tosi hyvä. Kyllä se vaan on ihan älytöntä olla stadionilla ja isolla lavalla, Kasmir kertoi Staralle.