Kasmir paljasti miksi ajoi partansa: ”Hups, nyt lähti liikaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Kasmir yllätti äskettäin faninsa toden teolla ajamalla tavaramerkikseen muodostuneen muhkean partansa. Stara tavoitti miehen haastatteluun Blockfesteillä, jossa lähes tunnistamattomaksi muuttunut artisti paljasti miksi tuuhea parta sai lopulta lähteä.

– Sitä aina välillä saa huonoja ideoita. Tässä on räikeä esimerkki siitä huonosta ideasta. Ei ollut vedonlyönti eikä painostusta mistään suunnasta. Mua oli koko kesän himotellut, että haluaisin ajaa parran. En ollut ajanut partaa kokonaan pois ehkä viiteen vuoteen, Kasmir kertoi Staralle.

– Se alkoi viiksien trimmauksesta. Mä olin, että näistä tuli nyt tosi särmät näistä viiksistä. Sitten jatkoin ja yhtäkkiä olin, että ”Hups, nyt lähti liikaa”. Kysyin mimmifrendiltä, että ”Hei, mitä sä sanot, jos mä ajan kaikki pois?”. Sieltä tuli peukkua olohuoneesta ja sitten lähti parta kokonaan.

– Siinä vaiheessa mä olin, että aika siistii, mutta kun aamulla heräsin, niin sain itselleni massiivisen raivarin, koska mitkään vaatteet eivät sopineet tähän naamaan. Nyt on viikon sänki, että tulee takaisin nopeasti. Jouluna on jo parta, että voi tehdä joulupukki-keikkaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat