Pilailija iski New Yorkissa – leikkasi poikki turistien selfiekeppejä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien suurin valokuvaamisessa tapahtunut muutos on itsestä otettujen niin sanottujen selfie-kuvien valtava yleistyminen. Sosiaalinen media sai aikaan sen, että ihmiset halusivat päästä itsekin mukaan omiin kuviinsa. Siksi kehitettiin matkapuhelimille tarkoitettu selfiekeppi auttamaan kuvien ikuistamista.

Monet ovat kyllästyneitä selfiekeppeihin ja niitä ottaviin ihmisiin. Eräs kyllästyneistä on New Yorkissa iskenyt nettipilailija Buddy Bolton, joka päätti iskeä näyttävästi turisteihin eri turistikohteissa.

Hän otti mukaansa vahvat pihdit, joilla iski pahaa-aavistamattomiin turisteihin leikkaamalla poikki heidän selfiekeppinsä kesken kuvan ottamisen. Tulos julkaistiin tietenkin videona verkossa. Suurimmaksi ongelmaksi pilassa muodostui se, että erityisesti iPhonet hajoavat erittäin helposti pudotessaan maahan.