Ashley Tisdalesta varttui upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi. Kaksi viime vuotta Ashley on viettänyt hiljaiseloa.

Nyt leffakaunotar on kuitenkin tehnyt paluun, sillä hän poseerasi eilen mallina West Hollywoodin Melrose Avenuella. Aika näyttää tuleeko malliura korvaamaan näyttelijäuran.

30-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash