Googlen auto kuvasi huonoimmalla hetkellä – mies housut märkinä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuka tahansa saattaa päätyä ikuistetuksi Googlen karttapalvelun katunäkymiin yhtiön autojen kuvatessa kaupunkien katuja. Harvalle käy kuitenkaan yhtä huono tuuri, kuin eräälle Yhdysvaltojen Houstonissa asuvalle miehelle.

Flying Saucer -olutravintolassa työskentelevällä Joshua Justicella oli meneillään huono päivä. Hän onnistui kaatamaan työssään tynnyrin sisältöä suoraan housuilleen. Mies päätti mennä kuivattelemaan itseään auringonpaisteeseen baarin ulkopuolelle.

Houstonian-lehden mukaan Googlen katunäkymiä kuvaava auto sattui ohittamaan miehen juuri, kun Joshua seisoi kadunkulmassa. Mies päätyi karttapalvelun kuvaan märissä housuissa.

– Etsikää minut Googlen katunäkymästä. Olen se tyyppi joka näyttää siltä, kuin olisin virtsannut housuihini, Joshua kuvaili Faebookissa.