Instagram uudistui – toivottu ominaisuus viimein mukaan

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram julkaisi juuri suosittuun sovellukseensa uuden ominaisuuden, jota moni on odottanut ja vaatinut. Instagram-kuvia pystyy nyt ihastelemaan myös hieman lähempää, koska sovelluksen kehittäjät ovat viimein lisänneet palveluun zoomaus-toiminnon.

Instagramiin julkaistuja videoita ja kuvia on voinut aiemmin tarkastella vain siinä koossa kun julkaisija itse on halunnut ne julkaista. Nyt uusi zoomaus-ominaisuus sallii kuvan katselun kuitenkin lähempää. Käyttäjä pääsee zoomaamaan kuvaa liu’uttamalla kahta sormea näytöllä kauemmaksi toisistaan tuodakseen kuvaa isommaksi näytölle.

Zoomaus-ominaisuus on tullut nyt ensimmäisenä käyttöön iOS-järjestelmää käyttäville laitteille eli Applen tuotteille. The Verge -sivuston mukaan Instagram saa päivityksen kuitenkin tulevien viikkojen aikana myös Android-puhelimiin.