Jennifer Lopez paljasti ulkonäkönsä salat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on yksi niistä tähdistä, joiden ei uskoisi ulkonäön perusteella olevan sen ikäisiä kuin he oikeasti ovat. Nyt Jennifer Lopez paljasti Your Fitness -lehdelle miten hän itse pitää ulkonäöstään ja terveydestään huolta.

Lopez rakastaa sitä miltä treenaaminen hänestä tuntuu, mikä motivoikin naista menemään joka päivä kuntosalille. Treenin jälkeen kaunotar keskittyy riittävään nesteytykseen ja terveelliseen ruokaan. Tämän lisäksi hän pitää jokapäiväisenä prioriteettinaan sitä, että hän saa aina kahdeksan tunnin yöunet. Näiden asioiden ansiosta hän jaksaa treenata taas seuraavana päivänä kunnolla.

Lopez kertoi myös terveelliseen ruokavalioonsa kuuluvan aina iltapalalla nautittava proteiinipirtelö. Nainen sanoi olevansa aina iltaisin kaikkein nälkäisin eikä halua mennä koskaan nälkäisenä nukkumaan. Tämän vuoksi Lopez juo illallisen yhteydessä vielä proteiinipirtelön varmistaakseen, että pysyy yöunien ajan tarpeeksi kylläisenä eikä herää keskellä uniaan nälkäisenä.

About last night… Pre birthday turn up!! @balmain ?@walik1

Kuva, jonka Jennifer Lopez (@jlo) julkaisi