Maailman pisin kieli? Pituutta huimat 11,5 senttiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisen kieli on kehon nopein tahdonalainen lihaskimppu. Floridalaisella Gerkary Bracho Blequettilla on poikkeuksellisen pitkä kieli, ja parikymppinen neitokainen pystyy koskettamaan sillä nenänsä lisäksi silmää ja omaa kyynärpäätään. Kieli on 11,43 senttimetriä pitkä.

– Tajusin omistavani poikkeuksellisen pitkän kielen, kun kaverini pyysivät minua koskemaan silmääni kielenpäällä. Minä ja kaverini olimme shokissa, kun se onnistui. Nyt ystäväni haluavat ottaa yhteiskuvia kielten roikkuessa ulkona suusta, Gerkary kertoo Barcroft TV:lle.

Floridalainen tyttö saattaa omistaa jopa koko maailman pisimmän kielen. Hän on ottanut pitkästä kielestä ilon irti ja saavuttanut runsaasti sen avulla julkisuutta. Neitokainen saa paljon myös ei-toivottua huomiota etenkin pervoilta herrasmiehiltä. Silti Gerkary haluaa nimensä ennätystenkirjan sivulle.