Nyt puhuu Chris Brownin uhkailema nainen: ”Tästä kaikki alkoi!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chris Brown pidätettiin viime yönä kotonaan tunteja jatkuneen poliisioperaation päätteeksi. Poliisijoukot piirittivät kotiinsa linnoittautunutta poptähteä sen jälkeen, kun mallina työskentelevä Baylee Curran ilmoitti hätäkeskukseen artistin uhanneen häntä aseella.

Nyt hätäpuhelun soittanut Baylee Curran on kommentoinut tapausta. Nainen kertoo TMZ-sivustolle olleensa ystävänsä kanssa vierailemassa Chris Brownin kotona. Talossa Chrisin ystävä esitteli korujaan, joista yhtä Baylee omien sanojensa mukaan kehui.

Korun omistaja oli jostain syystä raivostunut Bayleelle, jolloin Chris Brown otti aseen esille ja alkoi uhkailemaan sillä naista. Chris vaati Bayleeta ja hänen ystäväänsä poistumaan, mutta ei suostunut palauttamaan hänen puhelintaan ennen kuin naiset allekirjoittaisivat tapausta koskeneen salassapitosopimuksen. Kaksikko kieltäytyi, ja poistui talosta.

Baylee Curran kertoo tavanneensa Chris Brownin aikaisemminkin. Naisen mukaan mies on käyttäytynyt aikaisemmilla kerroilla hyvin. Hän epäilee poptähden olleen tällä kertaa alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.