Ashley James lomailee Ibizalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosien DJ-supertähtien buumi on tuottanut markkinoille valtavan määrän uusia DJ-tähteydestä haaveilevia miehiä ja myös naisia. Eräs heistä on brittikaunotar Ashley James, joka tunnetaan saarivaltiossa radioäänenä ja joka on tehnyt lisäksi myös musiikkia ja malliuraa.

Parhaillaan Ashley lomailee konemusiikin paratiisissa, Espanjan Ibizalla, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa aurinkoisesta päivästä uimarannalla vihreisiin bikineihin sonnustautuneena.

Hoxton Radiossa perjantaisin omaa ohjelmaansa vetävä Ashley James on nyt jättänyt radioaallot ja levyt hetkeksi ja suunnannut Mykonosin saarelle. Ainakin neitokaisen rannalla bonganneet miehet loksauttivat leukansa, sillä hänen pienet bikininsä pystyivät vain vaivoin pitämään uhkeat kurvit hallinnassa ja piilossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat