Calvin Harris julkaisi paidattoman kuvan – sai naiset sekaisin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

DJ-tähti Calvin Harrisin tyyli on muuttunut vuosien aikana todella paljon. Hän muuttui muutaman vuoden aikana hoikasta levyjen soittajasta lihaksikkaaksi naistenmieheksi, joka sai treenatulla vartalollaan myös alusvaatemallina kysyntää.

Nyt Calvin Harris on julkaissut itsestään hänen Instagram-kanavalleen kuvan, jossa miehellä on pelkät valkoiset bokserit yllään. Kuva on saanut naispuoliset fanit sekoamaan, ja lihaksikasta vartaloa esittelevää kuvaa onkin kommentoitu jo noin 7.000 kertaa.

Taylor Swiftin kanssa seurustellessaan naisten huomio kiinnittyi selvästi vuosien aikana komistuneeseen Harrisiin. Poptähdestä eroaminen ja sinkkumarkkinoille meneminen sai naiset ympäri maailmaa kuitenkin vielä enemmään huomaamaan millainen saalis supertähti nykyään on.

Happy birthday to my manager @gillespiemark I love u

Kuva, jonka Calvin Harris (@calvinharris) julkaisi