Poptähti biletti Las Vegasissa puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittitähti Charli XCX tunnetaan hittiensä lisäksi myös räväkkänä live-esiintyjänä, joka ei häpeile vartaloaan. Paljastaviin asuihin usein pukeutuva neitokainen on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt palannut näyttävästi valokeilaan.

Malliuralle alkuvuodesta 2016 uraansa laajentanut poptähti juhli viikonloppuna 21-vuotispäiväänsä näyttävästi Las Vegasissa, kun hän asteli SLS Las Vegasin keltaisiin bikineihin pukeutuneena. Asu oli viimeistelty keltaisilla saappailla ja hameella.

24-vuotias brittilaulaja Charli XCX, oikealta nimeltään Charlotte Emma Aitchison, julkaisi ensimmäiset singlensä jo vuonna 2008. Hän nousi kuitenkin tähdeksi vasta kesäkuussa 2014 julkaistulla Boom Clap -singlellään, josta tuli kansainvälinen hitti. Charli XCX on soinut Suomenkin radioaalloilla kappaleellaan Break the Rules.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash