Saana Uimonen nakuilee Instagramissa – kuvat koettelevat rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Saana Uimonen on ollut parin vuoden ajan poissa kohuotsikoista, mutta siitä huolimatta hänet nähdään Instagramissa todella rohkeissa nakukuvissa, jotka koettelevat Instagramin sääntöjen rajoja. Uimonen nousi julkisuuteen erityisesti parisuhteestaan Jussi Parviaiseen.

Kuvissa hän poseeraa muun muassa täysin alastomana vain lakana hieman intiimipaikkojensa peittona. Taannoin Saana Uimonen ihmetteli blogissaan kauneusleikkauksia, joiden ihailija hän on itsekin aiemmin ollut. Omat ja lähipiirin kokemukset olivat kuitenkin muuttaneet Saanan mielen.

– Olen surullisena seurannut vierestä, kuinka valtava määrä missejä, malleja ja muita kaunottaria on mennyt ja suoraan sanottuna tuhonnut ulkonäkönsä erilaisissa ”kauneusoperaatioissa”. He piikittävät kasvoihinsa ties mitä hermomyrkkyjä ja täyteaineita. Silikonilla täytetään rintavarustusta, ja ovatpa jotkut menneet vieläkin pidemmälle kauneusleikkauksissaan, Saana Uimonen kirjoitti BlogBookissa.

– Olen pieni ja siro ihminen, ja nuoruuden hölmöilyissäni menin täyttämään rintani peräti kahteen kertaan. Peiliin katsoessani näen kehoni nyt vääristyneenä, sillä rintani ovat suuremmat kuin luonto on minulle luonut, Saana katui silikonirintojaan.

???

Kuva, jonka Saana Uimonen (@saana_uimonen) julkaisi

??? ?? @veliveikko.elomaa #brunette #model #finnishgirl #fitnessmodel #ass #sexybooty #bodygoals

Kuva, jonka Saana Uimonen (@saana_uimonen) julkaisi

@jkainulainenphotography ?

Kuva, jonka Saana Uimonen (@saana_uimonen) julkaisi

@jkainulainenphotography

Kuva, jonka Saana Uimonen (@saana_uimonen) julkaisi