Naapuruston elämä kuin kauhuelokuvasta – lapsia varoitettiin vaanivasta pellestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Carolinassa on jaettu Greenvillen naapurustoon tiedotteita, joissa varoitetaan perheitä lapsia metsään houkuttelevasta klovnista. Fleetwood Manor Apartment -kerrostalon asukkaita on pyydetty soittamaan salakavalasta pellestä viranomaisille heti sen havaitsemisen jälkeen. Vanhemmat luulivat ensin, että kyseessä on huono pila.

Kerrostalon asukas Donna Arnold kertoo, että hän luuli lapsensa keksineen tarinoita pellestä, joka yritti houkutella tenavaa metsään. Kun naapuruston kaikki 30 lasta alkoi puhua vaanivasta sirkushahmosta, otettiin asia vakavasti. Pellen kerrotaan hiippailevan koripallokentän laidalla puiden katveessa.

Asukkaille jaetussa tiedotteessa lukee, että poliiseille on tullut runsaasti ilmoituksia lapsia pelottelevasta pellestä. Viranomaiset eivät suosittele, että jälkikasvua päästettäisiin yksin pimeällä ulos. Poliisit ovat aloittaneet alueen tehovalvonnan, CNN uutisoi.