Näyttelijän naurut koostettuna – pahaenteinen hekotus tarttuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät tulevat nopeasti tunnetuksi jostakin heille ominaisesta piirteestä, joka näkyy kaikissa elokuvarooleissa. Julia Roberts tunnetaan suuresta hymystä, Matthew McConaughey leveästä murteestaan ja Jim Carrey ilmeilystään. Näyttelijä Tim Curry tunnetaan naurusta, joka on todella pahamainen.

Englantilainen näyttelijä Tim Curry on tunnettu naurusta, joka sopii yleensä vain pahiksen rooliin. Nauru on todella syvä hekotus, joka huokuu vahingoniloa ja antaa katsojalle sellaisen olon, että mies on onnistunut jossakin pahanteossa.

Nyt Tim Curryn esittämistä elokuvarooleista on koostettu video, jossa nähdään miehen pahaenteistä naurua. Videolla nähdään kohtauksia yhteensä 24 eri elokuvasta, joissa Curry on päästänyt suustaan pelkoa aiheuttavan naurunsa.