Rovaniemellä unelmien työpaikka – ihastellaan ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rovaniemellä sijaitseva Arctic SnowHotel & Glass Igloos -niminen yritys hakee riveihinsä revontulivahtia. Työtehtäviin kuuluu taivaan tuijottelua ja revontulien vahtimista. Työpaikkailmoitus on noteerattu ulkomailla asti.

Rovaniemen Lehtojärvellä sijaitseva Arctic SnowHotel odottaa, että revontulivahti pysyy hereillä yöaikaan taivaankannen muutoksia vahtien. Joulukuussa alkava työrupeama kestää maksimissaan puoli vuotta. Samaisen henkilön on kyettävä myös oppaaksi, tarjoilijaksi, vastaanottovirkailijaksi tai kokiksi.

Brittiläinen Daily Mail lehti teki jutun työpaikkailmoituksesta. Eksoottinen työtarjous kuulostaa ulkomaalaisten korviin kiehtovalta. Revontulivahti ilmoittaa majoitusliikkeen vieraille, kun taivaalla on revontulia matkalaisten ihailtavaksi.