Spaissari-Geri myöntää: ”Yhtyeestä eroaminen oli lapsellista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen laulaja Geri Halliwell, nykyisin Horner, nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla supersuositun Spice Girls -tyttöbändin riveistä. Hän erosi yhtyeestä Spiceworld-kiertueen aikana, koska ei ollut enää puheväliessä muiden bändin jäsenten kanssa. Nainen katuu päätöstään.

Geri kertoo nyt Oprahin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että ei osannut selvittää Spice Girlsin sisäisiä ongelmia muuten kuin lähtemällä pois bändistä. Hän myöntää, että tapa oli väärä ja lapsellinen. Spice Girlsin paluusta on huhuttu jo vuosien ajan.

Kerroimme hiljattain, että yhtyeen kolme ex-jäsentä on tekemässä paluun GEM-nimisen trion muodossa. Uusi GEM koostuu Geri Hornerista, Emma Buntonista ja Mel B:stä. Kolmikko työstää uutta musiikkia Spice Girlsin kanssa työskennelleen tuottajan, Eliot Kennedyn kanssa.