Cheek jatkaa tien päällä – nyt vuorossa klubikiertue: ”Ikävä niitä juuria”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina areenoilla, stadioneilla ja festivaaleilla esiintynyt Cheek palaa juurilleen. Artisti lähtee klubikiertueelle, joka käynnistyy Helsingistä Tavastialta ensi perjantaina 9. syyskuuta ja päättyy kahta viikkoa myöhemmin artistin vanhan kotikaupungin Lahden 8-salille.

Alpha Omega -klubikiertueella Cheek esiintyy suuren live-bändin sijaan kevyemmällä rap-kokoonpanolla, ja lavalle nousevat Cheekin lisäksi tuplaaja TS ja DJ Luoma. Kiertueen konsertit ovat samalla Cheekin loppuvuoden viimeiset keikat.

– Kun hommat menee isoks, kaipaa hetkittäin aikaa kun kaikki oli simppelimpää. Mulle on elämäkerran tekemisen aikana tullut ikävä niitä juuria mistä kaikki lähti. Haluun palata hetkeksi takas klubeille ja lopettaa Alpha Omega -kiertueen Lahteen 8-salille, Cheek kommentoi.

– Myös monet fanit on pyytäneet meiltä tällaista rundia. Näillä intiimeillä keikoilla tullaan kuulemaan myös vanhempaa tuotantoa, jota ei oo hirveesti viime aikoina vedetty. Olen tästä tosi innoissani ja tiedän, että tästä tulee upeeta, Cheek kommentoi.

CHEEK: ALPHA OMEGA -KLUBIKIERTUE

Pe 9.9.2016 Helsinki, TavastiaLa 10.9.2016 Turku, Börs Night ClubTo 15.9.2016 Kuopio, IlonaPe 16.9.2016 Oulu, IlonaLa 17.9.2016 Seinäjoki, RytmikorjaamoKe 21.9.2016 Tampere, PakkahuoneTo 22.9.2016 Jyväskylä, LutakkoPe 23.9.2016 Lahti, 8-saliLa 24.9.2016 Lahti, 8-sali