Hämmentäviä katumaalauksia ilmestyi yöllä Helsinkiin: ”Älä pasko paikallisen…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin ydinkeskustassa liikkuneet jalankulkijat ovat tänä aamuna saaneet hieraista silmiään katsellessaan katukivetykseen yön aikana ilmestyneitä uusia maalauksia. Jo kaukaa näkyy, että kyseessä on jonkinlainen kieltokyltti, mutta varsinainen asia selviää vasta lähempänä.

Katumaalauksia tarkemmin katsottaessa selviää, että kyseessä on poikkeuksellisen näyttävä vetoomus käyttää paikallisten yrittäjien palveluita. Tänään 5. syyskuuta vietetään nimittäin kansallista Yrittäjän päivää, jonka merkeissä Helsingin keskustan kaduilla lukee nyt kieltomerkin kera vapaasti suomentaen ”Älä pasko paikallisen yrittäjän niskaan”.

Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva