Kimin asu jo liian paljastava – sisarukset: ”Paljonko sinä maksat?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskosten yllä on nähty erikoisia vaatevalintoja ja paljasta pintaa. Kim Kardashian pukeutuu monesti todella seksikkäästi, mutta jokaista naisen asuvalintaa hänen omat sisaruksetkaan eivät ymmärrä.

E! Entertainment on julkaissut seuraavaa Kardashianit-jaksoa esittelevän videoleikkeen, jossa Rob ja Khloe keskustelevat keittiössä. Kun Kim saapuu huoneeseen, siskon ja veljen suut loksahtavat ihmetyksestä auki. Heidän mielestään Kimin asu on liian paljastava.

Kim oli pukeutunut mustaan lyhyeen ja tiukkaan trikoomekkoon, joka oli ollut sisarusten mielestä hieman halpamainen. Khloe kysyy Kimiltä heti vitsaillen, että paljonko hänen kanssaan peuhaaminen maksaisi. Kim totesi huomanneensa, että naapurin mies oli myös katsonut häntä hieman erikoisesti, mikä oli saanut hänen olonsa hetkellisesti vaivaantuneeksi.