Kylie Jennerin huulikiillot myytiin taas loppuun – itkuhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi 19-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi taannoin Kylie Cosmetics Birthday Collection -nimisen tuotesarjan, joka arvatenkin myytiin heti loppuun. Syntymäpäivän kunniaksi julkaistu kokoelma oli niin suosittu, että Jenner päätti täyttää varastoja muutamaan otteeseen uudelleen.

Fanit ovat seonneet jälleen siitä, että syntymäpäiväsetti myytiin taas kerran loppuun niin nopeasti, että todella moni jäi jälleen ilman omia tuotteitaan. Kaikkein halutuimmaksi nousi suosituista nestemäisistä huulipunista tehty pakkaus, joka sisälsi useampia värejä minipakkauksissa.

Kylie Jenner kertoi Bustle-sivuston mukaan tämän olevan viimeinen täydennys kyseiselle kokoelmalle. Ilman tuotteita jääneet fanit ovat olleet todella surullisia ja julkaisseet Twitter-kanavallaan jopa kuvia itsestään itkemässä huulikiiltopaketin perään.