Sony esitteli 3 300 euron Walkmanin – todellisille hifisteille

Digi Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sonyn Walkman -laite mullisti aikoinaan kannettavien musiikkisoittimien kentän, toimien edelläkävijänä moderneille MP3-soittimille. Nykyään yhtiö valmistaa Walkman-brändin alla moderneja musiikkisoittimia, joista uusin on herättänyt verkossa kohua korkean hintansa puolesta.

Sony Walkman NW-WM1Z -soitin on varustettu noin 3.300 euron hintalapulla. Laitteen alusta on Gizmodo-sivuston mukaan valmistettu alumiinin sijaan kuparista, minkä kerrotaan parantavan äänenlaatua. Soitin onkin suunnattu todellisille audiofiileille, ja se tukee lukuisia formaatteja MP3-tiedostoista korkean resoluution HRA-äänentoistoon.

Parempaan äänenlaatuun tähtäävä suunnittelu tarkoittaa myös sitä, että kullattu Walkman NW-WM1Z on useita nykyisiä MP3-soittimia ja älylaitteita isokokoisempi ja painavampi. Sonyn uutuuslaite ilmaantuu markkinoille tämän vuoden lokakuussa.