Daisy Lowe alusvaatemallina – kuvat vahvistavat oikeaksi ratkaisuksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Daisy Lowen molemmat vanhemmat ovat muusikoita, mutta hän on itse valinnut urakseen mallimaailman musiikin sijaan. Tummahiuksinen tähti onkin tuttu näky niin muotikuvista kuin erilaisten tilaisuuksien punaisilta matoilta.

Nyt Daisy on saanut merkittävän kiinnityksen malliuralleen, sillä hänet nähdään parhaillaan poseeraamassa Triumph-alusvaatemerkin mallina yhtiön syksy-talvi 2016 -malliston tuotteita yllään. Kuvat ikuisti muotikuvaaja Jon Gorrigan.

Daisy Lowe on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär. Mies on nykyisin nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli. Neito on tehnyt vuosien saatossa nousujohteista uraa mallina.

Triumph
Triumph
Triumph
Triumph
Triumph
Triumph
Triumph
Triumph