IKEA sai valituksen: ”Jos kivekset jäävät kiinni suosikkituoliin?”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Norjalainen Claus Jørstad teki Norjan IKEA-myymälän Facebook-sivuille kuvallisen valituksen, joka on herättänyt muissa ihmisissä hilpeyttä. Kuvassa näkyy punainen suihkujakkara, jossa on pieniä pyöreitä reikiä. Miehen kivekset olivat hänen mukaansa jääneet reikiin jumiin, kun hän oli istahtanut tuolille.

45-vuotias Jørstad oli ostanut jakkaran suihkuun sillä tarkoituksella, että hänen olisi helpompi peseytyä saadessaan istua samalla. Mies oli istuessaan kuitenkin huomannut, että toinen kiveksistä oli sujahtanut reiästä läpi. Mies kertoi Daily Mail -lehdelle, että hän joutui istumaan jumiutuneena tuoliin niin pitkäksi ajaksi, että suihkun valuttama vesi muuttui kylmäksi.

PÄIVITYS: Myöhemmin asiaa tutkittaessa paljastui, että mies oli valehdellut reklamaatiossaan. Sittemmin mies kertoi vain pohtineensa tilannetta, jossa kives jostain syystä jäisi kiinni tuoliin. IKEA vastasi miehelle samalla mitalla ja vastasi reklamaatioon asiallisesti, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa.