Kim Kardashian julkaisi eroottisen kuvan – levittelee jalkojaan uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Kim Kardashian on maailman seuratuin naistähti, jota paparazzit seuraavat minne hän meneekin. Viime kuukausina huomattavasti laihdutuskuurillaan hoikistunut kaunotar on nyt pitkästä aikaa julkaissut Instagramissaan poikkeuksellisen rohkean valokuvan.

Kuvassa Kim poseeraa hopeanvärisessä uima-asussa viettelevästi jalat levällään jonkinlaisten metallijousien päällä makoillen.

Kim Kardashian on paljastanut jo aiemmin, että hänellä on psoriasis. Äskettäin hän kertoi pitäneensä psoriasiksen aiheuttamia punaisia läikkiä virheinä jaloissaan. Kim on yrittänyt peitellä aiemmin punaisia jälkiä, mutta nykyään hän on sinut niiden kanssa ja oppinut hyväksymään psoriasiksen. Kim Kardashian sai psoriasis-diagnoosin vuonna 2010.

Wired ? Mert & Marcus

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi