Kissojen trimmaus meni surkeasti pieleen – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matt Hagen on julkaissut videon ongelmasta, joka hänen eteensä tuli kun hän päätti kesällä kuuman sään vuoksi leikata toisen kissansa turkin lyhyeksi. Toinen kissa ei enää hyväksynyt trimmattua veljeään ja alkoi pelkäämään sitä.

Videolla nähdään Jasper ja Luna -nimiset kissat. Hagen oli trimmannut Jasperille kesäturkin, että kissalla ei olisi niin kuuma. Trimmaus oli tehty leijonatyylillä, mistä Luna ei ollut innoissaan. Luna ei enää päästänyt Jasperia lähelleen, minkä vuoksi Jasperista tuli hyvin yksinäinen.

Tasapuolisuuden nimissä Hagen päätti trimmata myös Lunan turkin, että kissat tulisivat jälleen toimeen keskenään. Trimmauksen myötä myös Jasper alkoi kuitenkin pelkäämään Lunaa. Kokeilu meni täysin pieleen, mutta onneksi kissat kuitenkin pienen totuttelun jälkeen alkoivat viimein leikkimään taas yhdessä.