Kourtney Kardashian pulahti Välimereen – upeat kurvit kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-realitysarjaa on kuvattu jo 12 tuotantokautta, joista jokaisella kaudella sisaruksista vanhin Kourtney Kardashian on ollut mukana. Äskettäin 37-vuotias kaunotar kertoi televisiosarjan olevan prosessiltaan hänelle todella uuvuttava.

Parhaillaan Kourtney palauttaa voimiaan lomailemalla lastensa kanssa Italian Portofinossa, jossa huvijahdilla viihtyvä perhe nautti eilen Välimeren aalloista yhdessä.

Kourtney Kardashian kertoi äskettäin, että vaikka hän onkin aina perheensä realitysarjan tuotantokauden päätyttyä loppu, pienen tauon jälkeen hän taas jo kaipaa sarjan tekemistä. Kourtney pohti myös julkisuutta ja sitä miten hän on jopa antanut televisiokameroiden olla mukana kuvaamassa hänen synnytystään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash