Kylie Jennerin hurja muutos – on nyt platinablondi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on tottunut kokeilemaan erilaisia hiustyylejä. Yleensä eri tyylit on toteutettu naiselle hiuslisäkkeitä ja peruukkeja käyttäen, minkä vuoksi naisen omat hiukset ovat pysyneet melko samanlaisina vuodesta toiseen. Nyt nainen päätti kuitenkin muuttaa niitä dramaattisesti.

19-vuotias Kylie Jenner päätti viimein kajota omaan hiusväriinsä. Hän käytti yhden kokonaisen sunnuntain siihen, että hänen hiuksiaan vaalennettiin syvästä tumman- ja mustanruskeasta kauttaaltaan vaaleiksi.

Vaalennusprosessin aikana naiselle tehtiin värinpoisto, minkä jälkeen hiuksia vaalennettiin useaan otteeseen. Yhdessä Snapchat-videossa Jenner pohti jättäisikö hän hiukset hunajanvaaleiksi vai yrittäisikö hän tavoitella platinanvaaleaa sävyä. Ilmeisesti hän päätyi platinanvaaleaan julkaistessaan uuden kuvan, jossa hiukset on vielä kertaalleen pesty.