Poliisin etsimä mies kiinni – vaihtoi etsintäkuulutuksensa profiilikuvaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies on päätynyt otsikoihin jäätyään kiinni lähes vuoden kestäneen poliisien pakoilun päätteeksi. 42-vuotias rikollinen saatiin kiinni miehen vaihdettua Facebookin profiilikuvan etsintäkuulutukseensa.

Pahoinpitelytuomioista saadun ehdonalaisen rikkomisesta etsintäkuulutettu mies ehti pakoilla viranomaisia 11 kuukauden ajan. Floridan Stuartin poliisit päättivät vierailla miehen Facebook-sivulla, ja huomasivat yllätyksekseen hänen käyttävän etsintäkuulutusilmoitustaan profiilikuvana.

Viranomaiset käyttivät miehen Facebook-sivulta löytyneitä tietoja paikantaakseen etsintäkuulutetun hänen veljensä kotoa. Paikallisen WPBF News -uutissivuston mukaan miehen hallusta löydettiin kannabista, joten häntä tulee todennäköisesti odottamaan syyte myös huumeiden hallussapidosta.

– Mikäli poliisit etsivät sinua, ei ole ehkä hyvä idea käyttää ”viikon haetuin etsintäkuulutettu” -julistetta profiilikuvanasi, Stuartin poliisilaitoksen Facebook-sivulla kerrottiin.