Poliisin etsimä mies kiinni – vaihtoi etsintäkuulutuksensa profiilikuvaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies on päätynyt otsikoihin jäätyään kiinni lähes vuoden kestäneen poliisien pakoilun päätteeksi. 42-vuotias rikollinen saatiin kiinni miehen vaihdettua Facebookin profiilikuvan etsintäkuulutukseensa.

Pahoinpitelytuomioista saadun ehdonalaisen rikkomisesta etsintäkuulutettu mies ehti pakoilla viranomaisia 11 kuukauden ajan. Floridan Stuartin poliisit päättivät vierailla miehen Facebook-sivulla, ja huomasivat yllätyksekseen hänen käyttävän etsintäkuulutusilmoitustaan profiilikuvana.

Viranomaiset käyttivät miehen Facebook-sivulta löytyneitä tietoja paikantaakseen etsintäkuulutetun hänen veljensä kotoa. Paikallisen WPBF News -uutissivuston mukaan miehen hallusta löydettiin kannabista, joten häntä tulee todennäköisesti odottamaan syyte myös huumeiden hallussapidosta.

– Mikäli poliisit etsivät sinua, ei ole ehkä hyvä idea käyttää ”viikon haetuin etsintäkuulutettu” -julistetta profiilikuvanasi, Stuartin poliisilaitoksen Facebook-sivulla kerrottiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat