Silta murskaksi yhdessä yössä – 116 kaivinkonetta iski samanaikaisesti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet työmatkalaiset saavat tuskailla kesäaikaan lukuisten tietöiden seassa, sillä ne tuntuvat monissa tapauksissa jatkuvan viikkotolkulla. Toista on Kiinassa, jossa kokonainen ylikulkusilta tuhottiin taannoin hurjalla nopeudella.

Nanchangin kaupungissa sijainneen ylikulkusillan purkutyö aloitettiin perjantaina 26. elokuuta. Operaatiossa käytettiin 116 kaivinkonetta, jotka tuhosivat sillan päärakennelman yhden yön aikana. Koko purkutyö kesti yhteensä vain 56 tuntia.

Kiinan CCTV-uutisskanavan mukaan liian kapeaksi käynyt ylikulkusilta hävitettiin tulevan metron tieltä. Kanava on julkaissut Youtubessa videon, jossa yli sata kaivinkonetta tekee töitä hävittääkseen siltaa hurjalla nopeudella.