Sisko teki veljelleen keittokirjan: ”Näitä et pysty mokaamaan”

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki eivät kiinnostu lapsena ruoan laittamisesta tai joudu kotona kokkaamaan, minkä vuoksi omilleen muuttaessa karu todellisuus voikin iskeä karusti päin naamaa. Yksinkertaiselta äidin tekeminä vaikuttaneet ruoat eivät välttämättä luonnistukaan niin nokkelasti kun ne yrittää tehdä alusta loppuun saakka itse.

Eräs sisko päätti tehdä helpon kokkikirjan veljelleen, jonka ruoanlaittotaidot olivat aivan alkutekijöissä. Sisko ajatteli, että hänen isoveljellään ei ole mitään muuta toivoa kuin yrittää tehdä ruokaa hänen kirjaamiensa yksinkertaisten ohjeiden mukaan.

Tacopartyinyourmouth-niminen Imgur-käyttäjä on julkaissut sivustolle kuvia vihkosesta, jonka hän teki haasteita keittiössä kokevalle isoveljelleen. Recipes You Absolutely Can’t Fuck Up -niminen vihkonen sisältää reseptejä, jotka on kirjoitettu auki melko ronskia kieltä käyttäen, että velikään ei voisi niitä mitenkään tunaroida.

Recipe book I made my kitchen challenged older brother