77 vuotta naimisissa olleen avioparin kuva koskettaa: ”Tunteja ennen kuolemaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan aika ajoin kertomuksia siitä miten vuosikymmenien ajan naimisissa olleet ihmiset ovat esimerkiksi menehtyneet vain tuntikausien välien. Parhaillaan verkossa leviää vauhdilla kuva, jossa nähdään 77 vuotta naimisissa ollut pariskunta rakastavasti käsi kädessä.

Nettihitiksi nousseessa RealLiveGirl-nimimerkin julkaisemassa valokuvassa kiteytyvät sekä rakkaus että surullisuus, koska 100-vuotias isoäiti menehtyi vain muutama tunti kuvan ottamisen jälkeen. Kuvassa häntä pitää kädessä 96-vuotias aviomies.

– Tiedän, että he ovat minun isovanhempani, mutta tämä kuva on vakavasti otettuna surullisin ja söpöin mitä olen koskaan nähnyt, kuvan julkaissut RealLiveGirl kommentoi.

Kuvaa kommentoineet ovat pitäneet sitä osoituksena loppumattomasta rakkaudesta. Monet kommentoineet ovat kertoneet, että he itsekin haluaisivat joskus jättää maallisen vaelluksensa samalla tavalla pidellen elämänsä rakkautta hellästi kädestä.