Kendall Jenner jätti räppärin ja pokasi poikabändiläisen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Kendall Jenner ja Suomessa Blockfesteilläkin juuri vieraillut räppäri A$AP Rocky ovat seurustelleet koko kesän. Ryppyjä nuoren parin rakkauteen toi kuitenkin nopeasti se, että miehen äiti ei hyväksynyt Jenneriä tai hänen perhettään. Nyt huippumalli onkin nähty jälleen heilastelemassa entisen ihastuksensa kanssa.

One Direction -poikabändistä tunnettu laulaja Harry Styles ja Kendall Jenner ovat tapailleet toisiaan satunnaisesti kolmen vuoden ajan. Vuonna 2013 he alkoivat tapailemaan ja vuoden 2015 kesällä pari nähtiin romanttisella matkalla yhdessä. Nyt Styles ja Jenner ovat käyneet jälleen treffeillä.

Fanit ovat ihmetelleet mitä A$AP Rockylle tapahtui, kun nainen viettikin yllättäin romanttisen illallisen Harry Stylesin kanssa Los Angelesissa Ysabel-nimisessä ravintolassa. Daily Mail -lehden mukaan Stylesin ja Jennerin välinen liekki on jälleen leimahtanut ja he ovat alkaneet uudelleen tapailemaan toisiaan.