Leffakaunotar pilasi kasvonsa – ilmeet katosivat samalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa takavuosina valtavaa suosiota nauttinut näyttelijätär Meg Ryan lukeutui menestyksensä kulta-aikoihin vuosien ajan maailman seksikkäimpien ja halutuimpien naisten kärkijoukkoon. Useissa päärooleissa nähty kaunotar on muuttunut noista ajoista valtavasti.

Hollywoodin naistähtiä piinaava alituinen nuoruuden tavoittelu kauneusleikkauksilla on tuoreiden paparazzikuvien perusteella koitunut myös Ryanin kohtaloksi. Kuvankaunis supertähti ei halunnut ikääntyä arvokkaasti, vaan lähti leikkelemään kasvojaan.

Tuoreissa kuvissa Ryan nähdään osallistumassa Good Morning America -ohjelmaan New Yorkissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta Ithaca-elokuvaansa. Samalla nähdään, että kauneuden tavoittelu on tehnyt kasvoista ilmeettömät, kun varsinkin huulten alue on täytetty keinotekoisilla aineilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash